Υπηρεσίες

Μια στάση pit-stop στον παράδρομο της εθνικής οδού Αθηνών-Θεσσαλονίκης για όλες τις εργασίες των ελαστικών με γνώμονα την πείρα των 44 ετών στο χώρο.

Προσφέρουμε πλήρη διαχείριση των ελαστικών σας. Αποτέλεσμα αυτού είναι να απολαμβάνετε το χαμηλότερο κόστος ανά χιλιόμετρο. Με την επιλογή από κοινού των ελαστικών σας και τις πολλαπλές ζωές που τους προσφέρουμε έχετε τη μεγαλύτερη δυνατή οικονομία χωρίς έκπτωση στην ποιότητα. Προσφέρουμε πλήρη γκάμα καινούργιων ελαστικών από το πιο ακριβό μέχρι το πιο φτηνό. Ανάλογα με τη δουλειά σας, σας συνιστούμε και το κατάλληλο ελαστικό.

Διαθέτουμε 1000μ2 αποθήκη για τα ελαστικά σας κατά την διάρκεια των αλλαγών (χειμερινά – καλοκαιρινά).

intro_base
nitro

Δωρεάν προληπτικό σέρβις: όποτε περνάτε από τις εγκαταστάσεις μας σας ελέγχουμε τις πιέσεις αέρα των ελαστικών, τυχόν ανομοιόμορφη φθορά βάθος πέλματος κλπ.
Με την αγορά καινούργιων ή ανακατασκευασμένων ελαστικών BANDAG τα ελαστικά σας φουσκώνονται με άζωτο δωρεάν.

Πανελλαδικό/πανευρωπαϊκό σέρβις.
Σε συνεργασία με την EUROFLEET ελαστικά και υπηρεσίες μπορούμε να σας εγγράψουμε μέλη και να απολαμβάνετε Πανευρωπαϊκό σέρβις 24 ώρες 365 μέρες το χρόνο.

test2

Ειδικές Επισκευές

Διαθέτουμε ένα από τα πιο σύγχρονα μηχανήματα επισκευής χωματουργικών, βιομηχανικών και αγροτικών ελαστικών από 17,5-25 έως 45/65-45.