Εξοπλισμός Αναγόμωσης

Ανακατασκευή Ελαστικών με το νέο σύστημα BANDAG.

Ως εξουσιοδοτημένο franchise της BANDAG Α.G. διαθέτουμε μια από τις πιο σύγχρονες μονάδες ανακατασκευής ελαστικών με σύστημα BANDAG στην Ευρώπη.
Η μονάδα μας είναι η πρώτη που έλαβε πιστοποίηση Ε109 της Ευρωπαϊκής Ένωσης με αρ. Ε1 109R-000099 από την ΚΒΑ Γερμανίας.

ΠΡΟΣΟΧΗ : Κάνουμε ανακατασκευή το δικό σας θεμέλιο ελαστικό που το αγοράσατε ακριβά και το προσέχατε κατά την διάρκεια της ζωής του.

Ελέγχουμε ηλεκτρονικά με (NDI και EB-NHD2) το θεμέλιο για να διαπιστωθεί αν μπορεί να προχωρήσει για ανακατασκευή. Τα μηχανήματα μας είναι αυτόματα και δεν επεμβαίνει ο άνθρωπος παράγοντας.
Με αυτόματο τόρνο αφαιρούμε το εναπομένον πέλμα και επαναφέρουμε τη στρογγυλότητα του ελαστικού που είχε ως καινούργιο.
Με έμπειρο προσωπικό εκπαιδευμένο στις Βρυξέλλες, επιδιορθώνουμε τυχόν πληγές του ελαστικού.
Με αυτόματο πελματωτή τοποθετούμε το πέλμα κεντραρισμένο και ομοιόμορφα τραβηγμένο για να αποφεύγονται τυχόν ταλαντεύσεις του ελαστικού.

Για μεγαλύτερη χιλιομετρική απόδοση και καλή πρόσφυση σε όλες τις εποχές κοιτάξτε το πέλμα να γράφει BANDAG.

Δώστε στο ελαστικό σας την ευκαιρία να αποδείξει ότι μπορεί να τρέξει 2 ζωές και να σας ανακουφίσει οικονομικά.

Λόγο του ότι τα ελαστικά κατασκευάζονται με σύγχρονη τεχνολογία και η ανθεκτικότητα του είναι μεγαλύτερη από το παρελθόν η δυνατότητα ανακατασκευής είναι αυξημένη.

Επιπλέον η τήρηση του ωφέλιμου φορτίου δεν καταπονεί το ελαστικό και σε συνδυασμό με την εξέλιξη στον τομέα της ανακατασκευής μπορείτε να εμπιστευθείτε άφοβα τα ανακατασκευασμένα ελαστικά μας.

Σε περίπτωση που δεν επαρκούν τα δικά σας θεμέλια διαθέτουμε δικά μας.